FLYTTEMAND TIL PRIVATFLYTNING

Hos Fyns Flytteforretning ønsker vi at hjælpe jer, med at få den bedste flytning til jeres nye hjem. Vi hjælper gerne med alt lige fra nedpakning til levering på jeres nye adresse, og kan derfor tilbyde flere gode og fleksible løsninger.  

Al privatflytning foregår med vores moderne og professionelle flyttebil, så vi kan sikre at jeres ejendele bliver flyttet sikkert til jeres nye bolig.

Vi tilbyder også nedpakning af dele af eller al indboet, for at sikre den mest sikre nedpakning. Særligt når det drejer sig nedpakning af glas, porcelæn samt andre skrøbelige genstande, anbefaler vi, at I lader os stå for nedpakningen.

Såfremt i ønsker hjælp til jeres flytning, står vi klar til at komme forbi og rådgive, samt give jer et uforpligtende tilbud på jeres privatflytning. Kontakt os på telefon 66130013 eller benyt kontaktformularen.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål?

Ja, vi låner også flyttekasser/flyttekartoner, garderobekartoner og pakkematerialer ud forud for flytningen således at du altid har god tid til til pakningen.

Hos Fyns Flytteforretning kan vi tilbyde vores hjælp ved såkaldt oversøisk flytning, hvor indboet skal transporteres med enten fly eller skib, for at når frem til den nye adresse.

Når det drejer sig om oversøisk flytning kræver det ofte en del mere arbejde end ved almindelige flytninger, for at sikre indboet, på den lange og sommetider turbulente tur, hvor der ofte vil være flere håndteringer af indboet undervejs.

Vi ønsker altid at give et godt tilbud på lige præcis din opgave, men vi har nogle vejledende priser som er følgende:
– 2 flyttemænd + bil = 840 kr. /timen + moms
– Udlejning af lift + 1 flyttemand = 500 kr./timen + moms

Vores flyttemænd klare den totale pakning og flytning fra bolig til bolig i moderne flyttebus overalt i ind- og udland med benyttelse af nødvendigt pakke materiale.

Vores erfaring

Vi har foretaget over 8000 flytninger igennem 35 år og det har blandt andet også medført, at vi er specialister inden for erhvervsflytning.

Hurtig levering

Vi leverer altid din flytteopgave til tiden og overholder alle aftaler og deadlines.

God service

God kundeservice er altid i fokus hos Fyns Flytteforretning. Derfor har vi mange af de samme kunder som kommer igen og igen.