vores ydelser

vi tilbyder lidt af hvert

kvalitet og service
til den rigtige pris

Vi har 35 års erfaring med flytning og vi står altid klar til at hjælpe med jeres flytning. Vi har altid kvalitet og service i fokus og yder altid vores bedste. Hos Fyns Flytte Forretning som vores kunder siger er vi byens flinkeste flyttefolk og vi levere langt mere, end man forventer.

Alt er planlagt og tilrettelagt når vi flytter for dig. Vi er venlige og ønsker altid at du får en god oplevelse med din flytteopgave.

Privatflytning

Hos Fyns Flytteforretning ønsker vi at hjælpe jer, med at få den bedste flytning til jeres nye hjem. Vi hjælper gerne med alt lige fra ned pakning til levering på jeres nye adresse, og kan derfor tilbyde flere gode og fleksible løsninger.

Al privatflytning foregår med vores moderne og professionelle flyttebil, så vi kan sikre at jeres ejendele bliver flyttet sikkert til jeres nye bolig.

Erhvervsflytning

Står I og skal flytte kontor, måske til noget større, står vi klar til at hjælpe jer med flytningen af al kontorinventar.

Dagligt foretager vi både privatflytninger og erhvervsflytninger i både ind- og udland, det har vi nu gjort i 35 år og det har blandt andet også medført, at vi er specialister inden for erhvervsflytning.

Oversøisk flytning

Hos Fyns Flytteforretning kan vi tilbyde vores hjælp ved såkaldt oversøisk flytning, hvor indboet skal transporteres med enten fly eller skib, for at når frem til den nye adresse.

Når det drejer sig om oversøisk flytning kræver det ofte en del mere arbejde end ved almindelige flytninger, for at sikre indboet, på den lange og sommetider turbulente tur, hvor der ofte vil være flere håndteringer af indboet undervejs.

Opbevaring

I forbindelse med en flytning, om det er privat eller erhverv, kan der for en kortere eller længere periode opstå et behov for at få noget af eller al flyttegods opbevaret, det kan eksempelvis være i forbindelse med mangel på plads, eller ved fraflytning af jeres bolig, før jeres nye bolig står klar til at I kan flytte al jeres indbo ind.

Ved behov for opbevaring af flyttegods og indbo, kan vi naturligvis også hjælpe.

Hejs & lift udlejning

Hos Fyns Flytteforretning kan vi tilbyde udlejning af møbelhejs/lift til private og erhverv. Den kan benyttes til flytning af indbo fra/til eksempelvis en etageejendom eller andet mindre fremkommeligt sted.

Møbelhejs/lift kan være med til at lette flytningen, da I slipper for at skulle slæbe kasser, møbler m.m. ned fra flere etagers højde, og ligeledes op ved indflytning.

VORES ERFARING

 

Vi har foretaget over 8000 flytninger igennem 35 år og det har blandt andet også medført, at vi er specialister inden for erhvervsflytning.

HURTIG LEVERING

 

Vi leverer altid din flytteopgave til tiden og overholder alle aftaler og deadlines.

GOD SERVICE

 

God kundeservice er altid i fokus hos Fyns Flytteforretning. Derfor har vi mange af de samme kunder som kommer igen og igen.