erhvervsflytning

Dit flyttefirma til

erhvervsFLYTning

Står I og skal flytte kontor, måske til noget større, står vi klar til at hjælpe jer med flytningen af al kontorinventar.

Dagligt foretager vi både privatflytninger og erhvervsflytninger i både ind- og udland, det har vi nu gjort i 35 år og det har blandt andet også medført, at vi er specialister inden for erhvervsflytning.

Står I derfor over for en flytning i virksomheden, stor som lille, så står vi klar til at hjælpe.

Benyt vores kontaktformular eller kontakt os på telefon +45 66 13 00 13 for rådgivning og et uforpligtende tilbud op erhvervsflytning.

Dit flyttefirma i odense

flere års erfaring

Gennem vores mangeårige erfaring med erhvervsflytning, har vi stået for flytning for store såvel som mindre virksomheder og kontormiljøer, og vi står derfor også klar til at hjælpe med enhver flytteopgave, stor som lille. Dertil kommer at vi kan klare erhvervsflytninger uanset om det drejer sig om interne eller eksterne erhvervsflytninger.

Vi har alt det nødvendige udstyr, der skal til, for at foretage en flytning, med respekt og korrekt behandling af virksomhedens inventar. Med det rette udstyr, kan vi klare flytninger af småt som stort inventar, og også i flere etagers højde.

Kort sagt står vi klar til at hjælpe jer med jeres flytning, uanset hvilke udfordringer det medfører. Vores professionelle flyttemænd møder enhver flytning og udfordring med et smil, og har altid en løsning klar til jeres flytning.