Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fyns-flyt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fyns-flyt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fyns-flyt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Erhvervsflytning Fyn og Odense | Fyns Flytteforretning

FLYTTEMAND TIL ERHVERVSFLYTNING

Står I og skal flytte kontor, måske til noget større, står vi klar til at hjælpe jer med flytningen af al kontorinventar.

Dagligt foretager vi både privatflytninger og erhvervsflytninger i både ind- og udland, det har vi nu gjort i 35 år og det har blandt andet også medført, at vi er specialister inden for erhvervsflytning.

Står I derfor over for en flytning i virksomheden, stor som lille, så står vi klar til at hjælpe. Benyt vores kontaktformular eller kontakt os på telefon 66130013 for rådgivning og et uforpligtende tilbud op erhvervsflytning.

Gennem vores mangeårige erfaring med erhvervsflytning, har vi stået for flytning for store såvel som mindre virksomheder og kontormiljøer, og vi står derfor også klar til at hjælpe med enhver flytteopgave, stor som lille. Dertil kommer at vi kan klare erhvervsflytninger uanset om det drejer sig om interne eller eksterne erhvervsflytninger.

Vi har alt det nødvendige udstyr, der skal til, for at foretage en flytning, med respekt og korrekt behandling af virksomhedens inventar. Med det rette udstyr, kan vi klare flytninger af småt som stort inventar, og også i flere etagers højde.

Kort sagt står vi klar til at hjælpe jer med jeres flytning, uanset hvilke udfordringer det medfører. Vores professionelle flyttemænd møder enhver flytning og udfordring med et smil, og har altid en løsning klar til jeres flytning.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål?

Ja, vi låner også flyttekasser/flyttekartoner, garderobekartoner og pakkematerialer ud forud for flytningen således at du altid har god tid til til pakningen.

Hos Fyns Flytteforretning kan vi tilbyde vores hjælp ved såkaldt oversøisk flytning, hvor indboet skal transporteres med enten fly eller skib, for at når frem til den nye adresse.

Når det drejer sig om oversøisk flytning kræver det ofte en del mere arbejde end ved almindelige flytninger, for at sikre indboet, på den lange og sommetider turbulente tur, hvor der ofte vil være flere håndteringer af indboet undervejs.

Vi ønsker altid at give et godt tilbud på lige præcis din opgave, men vi har nogle vejledende priser som er følgende:
– 2 flyttemænd + bil = 810 kr. /timen + moms
– Udlejning af lift + 1 flyttemand = 480 kr./timen + moms

Vores flyttemænd klare den totale pakning og flytning fra bolig til bolig i moderne flyttebus overalt i ind- og udland med benyttelse af nødvendigt pakke materiale.

Vores erfaring

Vi har foretaget over 8000 flytninger igennem 35 år og det har blandt andet også medført, at vi er specialister inden for erhvervsflytning.

Hurtig levering

Vi leverer altid din flytteopgave til tiden og overholder alle aftaler og deadlines.

God service

God kundeservice er altid i fokus hos Fyns Flytteforretning. Derfor har vi mange af de samme kunder som kommer igen og igen.