Oversøisk flytning tilbydes

Hos Fyns Flytteforretning kan vi tilbyde vores hjælp ved såkaldt oversøisk flytning, hvor indboet skal transporteres med enten fly eller skib, for at når frem til den nye adresse.

Når det drejer sig om oversøisk flytning kræver det ofte en del mere arbejde end ved almindelige flytninger, for at sikre indboet, på den lange og sommetider turbulente tur, hvor der ofte vil være flere håndteringer af indboet undervejs.

Kontakt os på telefon 66130013 ved spørgsmål og for at høre mere om muligheden for oversøisk flytning, eller benyt vores kontaktformular.

Vi sørger naturligvis for at jeres fragt ikke skal komme til skade under den lange transport, men samtidig, at hvis uheldet skulle være ude, dækker vores forsikring, såfremt vi har stået for nedpakningen af al skrøbeligt indbo.

For yderligere beskyttelse under transporten, bliver al indbo, ved oversøisk transport, emballeret korrekt og med størst mulig sikkerhed, for at mindske risikoen for, at det tager skade under transporten.

Præcis som med alle vores andre opgaver, garanterer vi at vores pakmestre yder et professionelt stykke arbejde, for at sikre dit indbo på rejsen.

Vores erfaring

Vi har foretaget over 8000 flytninger igennem 35 år og det har blandt andet også medført, at vi er specialister inden for erhvervsflytning.

Hurtig levering

Vi leverer altid din flytteopgave til tiden og overholder alle aftaler og deadlines.

God service

God kundeservice er altid i fokus hos Fyns Flytteforretning. Derfor har vi mange af de samme kunder som kommer igen og igen.