oversøisk flytning

Dit flyttefirma til

oversøisk flytning

Hos Fyns Flytteforretning kan vi tilbyde vores hjælp ved såkaldt oversøisk flytning, hvor indboet skal transporteres med enten fly eller skib, for at når frem til den nye adresse.

Når det drejer sig om oversøisk flytning kræver det ofte en del mere arbejde end ved almindelige flytninger, for at sikre indboet, på den lange og sommetider turbulente tur, hvor der ofte vil være flere håndteringer af indboet undervejs.

Kontakt os på telefon +45 66 13 00 13 ved spørgsmål og for at høre mere om muligheden for oversøisk flytning, eller benyt vores kontaktformular.

Dit flyttefirma i odense

sikker fragt

Vi sørger naturligvis for at jeres fragt ikke skal komme til skade under den lange transport, men samtidig, at hvis uheldet skulle være ude, dækker vores forsikring, såfremt vi har stået for ned pakningen af al skrøbeligt indbo.

For yderligere beskyttelse under transporten, bliver al indbo, ved oversøisk transport, emballeret korrekt og med størst mulig sikkerhed, for at mindske risikoen for, at det tager skade under transporten.

Præcis som med alle vores andre opgaver, garanterer vi at vores pakmestre yder et professionelt stykke arbejde, for at sikre dit indbo på rejsen.