Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fyns-flyt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fyns-flyt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fyns-flyt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Depotrum og opbevaring i Odense | Fyns Flytteforretning

Depotrum og opbevaring

I forbindelse med en flytning, uanset om det er privat eller erhverv, kan der for en kortere eller længere periode opstå et behov for at få dele eller al flyttegods opbevaret i et depotrum – det kan eksempelvis være i forbindelse med mangel på plads eller ved fraflytning af jeres bolig, før jeres nye bolig står klar til at I kan flytte al jeres indbo ind. Ved behov for et depotrum til opbevaring eller opmagasinering af møbler, kan vi naturligvis også hjælpe.

Kontakt os på telefon 66130013 eller benyt vores kontaktformular, for at høre mere om muligheden for opbevaring i et depotrum.

Hos Fyns Flytteforretning kan vi tilbyde et depotrum til opbevaring af jeres indbo i vores moderne møbelmagasiner. Vi kan tilbyde et depotrum til opbevaring af jeres indbo, uanset om det drejer sig om en kortere eller længere periode, og I skal således ikke bekymre jer om at skulle forholde jer til det opbevarede indbo, før I har mulighed for det igen.

Vi tilbyder to former for depotrum;

  1. Det ene depotrum befinder sig i opvarmet hal, hvor der er mulighed for at leje en Bigboks på 5,7 m3. Dette depotrum er perfekt til opmagasinering af møbler m.m., som ikke kan holde til kulden.
  2. Det andet depotrum befinder sig udenfor. Her kan man opmagasinerer sine møbler i en 20 fods container. Dette er meget populært, hvis ens møbler sagtens kan holde til kulden. 

Om vi har stået for hele nedpakningen og flytningen for jer, eller I selv har stået for dele af den eller det hele, har ikke betydning for jeres mulighed for at få jeres indbo opbevaret i et depotrum. Kontakt os for flere informationer om priser m.m.

Såfremt I selv ønsker at stå for flytningen, tilbyder vi at levere containeren hos jer og efterfølgende hente den til opbevaring i et af vores magasiner.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål?

Ja, vi låner også flyttekasser/flyttekartoner, garderobekartoner og pakkematerialer ud forud for flytningen således at du altid har god tid til til pakningen.

Hos Fyns Flytteforretning kan vi tilbyde vores hjælp ved såkaldt oversøisk flytning, hvor indboet skal transporteres med enten fly eller skib, for at når frem til den nye adresse.

Når det drejer sig om oversøisk flytning kræver det ofte en del mere arbejde end ved almindelige flytninger, for at sikre indboet, på den lange og sommetider turbulente tur, hvor der ofte vil være flere håndteringer af indboet undervejs.

Vi ønsker altid at give et godt tilbud på lige præcis din opgave, men vi har nogle vejledende priser som er følgende:
– 2 flyttemænd + bil = 810 kr. /timen + moms
– Udlejning af lift + 1 flyttemand = 480 kr./timen + moms

Vores flyttemænd klare den totale pakning og flytning fra bolig til bolig i moderne flyttebus overalt i ind- og udland med benyttelse af nødvendigt pakke materiale.

Vores erfaring

Vi har foretaget over 8000 flytninger igennem 35 år og det har blandt andet også medført, at vi er specialister inden for erhvervsflytning.

Hurtig levering

Vi leverer altid din flytteopgave til tiden og overholder alle aftaler og deadlines.

God service

God kundeservice er altid i fokus hos Fyns Flytteforretning. Derfor har vi mange af de samme kunder som kommer igen og igen.