opbevaring

Dit flyttefirma til

opbevarING

Hos Fyns Flytteforretning kan vi tilbyde et depotrum til opbevaring af jeres indbo i vores moderne møbelmagasiner. Vi kan tilbyde et depotrum til opbevaring af jeres indbo, uanset om det drejer sig om en kortere eller længere periode, og I skal således ikke bekymre jer om at skulle forholde jer til det opbevarede indbo, før I har mulighed for det igen.

I forbindelse med en flytning, uanset om det er privat eller erhverv, kan der for en kortere eller længere periode opstå et behov for at få dele eller al flyttegods opbevaret i et depotrum – det kan eksempelvis være i forbindelse med mangel på plads eller ved fraflytning af jeres bolig, før jeres nye bolig står klar til at I kan flytte al jeres indbo ind. Ved behov for et depotrum til opbevaring eller opmagasinering af møbler, kan vi naturligvis også hjælpe.

Kontakt os på telefon +45 66 13 00 13 eller benyt vores kontaktformular, for at høre mere om muligheden for opbevaring i et depotrum.

Dit flyttefirma i odense

sikkert og trygt

Vi tilbyder to former for depotrum:

  • Det ene depotrum befinder sig i opvarmet hal, hvor der er mulighed for at leje en Bigboks på 5,7 m3. Dette depotrum er perfekt til opmagasinering af møbler m.m., som ikke kan holde til kulden.
  • Det andet depotrum befinder sig udenfor. Her kan man opmagasinerer sine møbler i en 20 fods container. Dette er meget populært, hvis ens møbler sagtens kan holde til kulden.
    Om vi har stået for hele ned pakningen og flytningen for jer, eller I selv har stået for dele af den eller det hele, har ikke betydning for jeres mulighed for at få jeres indbo opbevaret i et depotrum. Kontakt os for flere informationer om priser m.m.

Såfremt I selv ønsker at stå for flytningen, tilbyder vi at levere containeren hos jer og efterfølgende hente den til opbevaring i et af vores magasiner.