Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fyns-flyt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fyns-flyt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fyns-flyt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Flyttelift - Lej lift inkl. liftoperatør hos Fyns Flytteforretning

Udlejning af flyttelift

Hos Fyns Flytteforretning kan vi tilbyde udlejning af flyttelift til private og erhverv. Den kan benyttes til flytning af indbo fra/til eksempelvis en etageejendom eller andet mindre fremkommeligt sted.

En flyttelift er monteret på en bil, der kan benyttes til at flytte ting op eller ned i eksempelvis en etageejendom. Liften placeres uden for bygningen, hvorefter den føres op til et tilgængeligt sted, som eksempelvis en altan eller et stort vindue.

Det er nu muligt at placere flyttekartoner, møbler og andet på liften, og herefter bliver det ført sikkert ned på jorden, og omvendt kan den benyttes til at føre ting op og ind i en ejendom.

En flyttelift kan således være med til at lette flytningen, da I slipper for at skulle slæbe kasser, møbler m.m. ned fra flere etagers højde, og ligeledes op ved indflytning.

Ved leje af flyttelift sørger vi for, at en af vores professionelle og kompetente medarbejdere følger med, således at han kan betjene liften for jer, og I dermed er sikret at håndteringen af både lift og jeres ejendele sker korrekt. Ligeledes vil han, med sin store viden, også kunne hjælpe med at finde frem til den rette løsning, blandt andet hvad angår placering af liften.

Kontakt os på telefon 66130013 eller via vores kontaktformular, for at høre mere om muligheden for leje af lift til jeres flytning.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål?

Ja, vi låner også flyttekasser/flyttekartoner, garderobekartoner og pakkematerialer ud forud for flytningen således at du altid har god tid til til pakningen.

Hos Fyns Flytteforretning kan vi tilbyde vores hjælp ved såkaldt oversøisk flytning, hvor indboet skal transporteres med enten fly eller skib, for at når frem til den nye adresse.

Når det drejer sig om oversøisk flytning kræver det ofte en del mere arbejde end ved almindelige flytninger, for at sikre indboet, på den lange og sommetider turbulente tur, hvor der ofte vil være flere håndteringer af indboet undervejs.

Vi ønsker altid at give et godt tilbud på lige præcis din opgave, men vi har nogle vejledende priser som er følgende:
– 2 flyttemænd + bil = 810 kr. /timen + moms
– Udlejning af lift + 1 flyttemand = 480 kr./timen + moms

Vores flyttemænd klare den totale pakning og flytning fra bolig til bolig i moderne flyttebus overalt i ind- og udland med benyttelse af nødvendigt pakke materiale.

Vores erfaring

Vi har foretaget over 8000 flytninger igennem 35 år og det har blandt andet også medført, at vi er specialister inden for erhvervsflytning.

Hurtig levering

Vi leverer altid din flytteopgave til tiden og overholder alle aftaler og deadlines.

God service

God kundeservice er altid i fokus hos Fyns Flytteforretning. Derfor har vi mange af de samme kunder som kommer igen og igen.