hejs- & liftudlejning

Dit flyttefirma til

hejs- & liftudlejning

Hos Fyns Flytteforretning kan vi tilbyde leje af flyttelift til private og erhverv. Den kan benyttes til flytning af indbo fra/til eksempelvis en etageejendom eller andet mindre fremkommeligt sted.

En flyttelift er monteret på en bil, der kan benyttes til at flytte ting op eller ned i eksempelvis en etageejendom. Liften placeres uden for bygningen, hvorefter den føres op til et tilgængeligt sted, som eksempelvis en altan eller et stort vindue.

Det er nu muligt at placere flyttekartoner, møbler og andet på liften, og herefter bliver det ført sikkert ned på jorden, og omvendt kan den benyttes til at føre ting op og ind i en ejendom.

Kontakt os på telefon +45 66 13 00 13 eller via vores kontaktformular, for at høre mere om muligheden for leje af lift til jeres flytning.

Dit flyttefirma i odense

mindre slæb

En flyttelift kan således være med til at lette flytningen, da I slipper for at skulle slæbe kasser, møbler m.m. ned fra flere etagers højde, og ligeledes op ved indflytning.

Ved leje af flyttelift sørger vi for, at en af vores professionelle og kompetente medarbejdere følger med, således at han kan betjene liften for jer, og I dermed er sikret at håndteringen af både lift og jeres ejendele sker korrekt. Ligeledes vil han, med sin store viden, også kunne hjælpe med at finde frem til den rette løsning, blandt andet hvad angår placering af liften.